söndag 15 mars 2009

Vann rätt låt?




Det är dagens fråga här ifrån Singapore, då vi inte kan följa svensk tv och internet inte kan förmedla rörliga bilder som tex SVT play har vi inte någon koll på årets melodifestival. Vann rätt låt? Dessa människor som har hållit till i detta tält denna helg har haft ett helt annat sak att dryfta. Vad vi har hört skulle det vara någon religiös sammankomst. Spana in rökelserna i den vänstra bilden. De luktade ganska mycket på gatan när vi passerade idag.

Vi har dessutom varit till familjen Simonsson på Tanglin Park. Jag har träffat henne på svenska skolan där hon har en dotter i Elsas klass. Det visade sig också vara att hon jobbade på samma företag som Anders, men de är här pga hennes man som jobbar. Vi åt lunch och efter regnet badade vi och hade trevligt.

Efter badet bar det av hem igen. Det var dags för middag som idag intogs 400 meter här ifrån. Maten var god. Elsa var den som åt sämst. Jag tyckte att Karl åt bra men han gnällde ändå när han skulle gå och lägga sig att han var hungrig. Nu rustar vi oss för en ny vecka med allt vad det kan innebära.

Annika B grattis på födelsedagen!


2 kommentarer:

  1. Tack för gratulationerna, och särskilt för telefonsamtalet!

    Hoppas ni får en bra vecka!

    Kramar
    Annika

    SvaraRadera
  2. ...angående Mello, så var det fel låtar som kom både 1:a och 2:a enligt Joel och nästan alla på pysselträffen (själv tycker jag de sabbat hela Mello med alla omröstningar hit och dit, så jag vet nada). Hon som vann sjöng visst opera och tvåan var (enligt Joel)"sunkiga" låten "Snälla, snälla, snälla". Joel hejade på EMD så det var väl lite skillnad i musikstil...

    SvaraRadera