lördag 14 mars 2009

Shopping




Idag har vi sysslat med nationalsporten här i Singapore, shopping. De här bilderna är tagna i Raffles Link, det var knökat med människor men det gick ändå ok att gå. Men dessförinnan var Anders tvungen att åka till banken i Holland Village för att de har vid två tillfällen vägrat att ge honom ett visakort pga att han inte har skrivit sin namnteckning exakt likadant vi dessa tillfällen. Kollat på lite möbler och sedan promenerat bland alla andra.

Åt lunch på en filippinskt restaurang och det var jättegott. Middagen åt vi här på hörnet. Kvällen avslutades med Harry Potter på engelska för att vi ska träna på att lyssna och förstå.

1 kommentar:

  1. Ok inte lika mycket folk på coop i Göteborg när jag och Hasse var och handlade. Nästa steg blir att läsa Harry Potter boken på engelska Jenny tyckte att det gick ganska bra. Nu skall jag kolla melodifestivalen. Hv71 vann i kväll kul tyckte Joel och Jag vad Hasse o Jenny tyckte vet jag inte ännu tror inte dom bry sig så mycket ha det så bra. kramar Helene,Hasse,Jenny O Joel.

    SvaraRadera