tisdag 24 mars 2009

Lugnt




Så här ser Karls klippning ut. Helt vanligt tycker, att han blev fin. Han och jag har inte gjort något mer idag än att laga mat och tvätta sängkläder.

Jag och Elsa har köpt badkläder till henne efter skolan. Karl fick ju sina igår. Vi köpte lika till henne för de var de enda som var tvådelade. Hoppas att det ska skydda dem mot solen nu i helgen. Köpte dessutom en solskyddskräm med faktor 50. Vi vill ju inte bränna oss. Vi börjar bete oss som asiater. Dvs vi vill förbli vita. Så här är det faktiskt. Vi "vita" vill bli solbruna, asiaterna går med paraply för att inte få någon färg.

Anders har varit och provat sina byxor hos skräddaren men han sa att det var en del justeringar som måste göras, han ska dit i morgon också.

3 kommentarer:

  1. Sicka snyggingar! Den frissan fick väl klart godkänt, roligt system med att lösa biljett - kanske skulle tipsa "Börjes" om det... ;0)

    SvaraRadera
  2. Hej hopp.Nu är vi hemma igen,efter vår lilla hockey tripp. Det gick för pojkarna som för HV (lite sådär). Men vad gör det när alla hade en jätte rolig helg.Nu är det slut för denna gången.
    Vad härligt ni ska ha ,nu när ni ska på en liten sem i semestern. Jag skulle vilja byta med er,för här SNÖAR det igen....
    Ta hand om varandra !
    Bamsekramar ifrån mig.

    SvaraRadera
  3. Hej vilka snygga frisyrer och badräkter. Här lär det dröja innan vi behöver solkräm. På söndag blir det kalas. Mormor och morfar och mormor Inga kommer och firar Joel. Han längtar så till fredag när han fyller 9år. Kram från oss alla i Floda.

    SvaraRadera