söndag 8 mars 2009

Vad helgen går fort!


Lördagförmiddagen började vi med en tur till Merlion. Den var dock täckt med skyddsnät pga att blixten slog ner i den i mitten av veckan. Barnen tyckte att det var synd att den inte gick att se. Vi promenerade vidare i jakt på utemöbler. Kom till ett shoppingcenter med de hade ingenting som föll i våra smak.


På kvällen kom Andy och Renée över på BBQ. Vi hade en trevlig kväll med grillat och en massa prat. Kvällen blev sen men det var ju trevligt! Det känns dock lite skumt att sitta ute och grilla till sent på kvällen och det är i månaden mars.



Vi vaknade relativt tidigt på söndagen. Åt frukost och gjorde läxor för Eton House och den svenska skolan. Karl var inte speciellt glad, men det är mycket bättre att göra det på helgen för i morgon måndag kommer läxorna från ISS.

Strax efter lunch kom Stefan och Jenny med sina barn över för lite bad och lek. Pojkarna badade väl inte så länge för Karls rum och spel lockade. Det var avslappnande och vi satt och pratade och visade vår lägenhet för dem. Tanken var att jag, Stefan och Jenny skulle åka och titta på utemöbler men klockan sprang iväg. Båda familjerna följdes istället åt till Vivo City för att äta middag. Vi skilldes där och vi återvände hem för att förbereda oss för morgondagen. Roligt att prata med dig Cissi och se att du är dig lik!



2 kommentarer:

  1. Hej!
    Ja det känns verkligen overkligt att ni badar och grillar i mars månad! Här har det skottats snö från hundarnas rastgårdar. Vi ska sköta Jakobssons jämthund när dom åter till Bangkok i mitten av mars. Vi hade jättetrevligt på Annas 30 års kalas igår!
    Ja, det är ju strax en ny vecka för oss alla, ni leder ju tidsmässigt förstås!

    Många kramar från Stugunäs!

    SvaraRadera
  2. Hej på Er!
    Har just läst om ert nya liv. Roligt att ni trivs så bra. Jag kommer med spänning att följa era äventyr i fjärran land.
    Lev väl Margita

    SvaraRadera