söndag 22 mars 2009

Stora barn


Idag lämnade jag och Anders barnen hemma och åkte till Orchard road. De ville inte följa med och då lät vi dom stanna hemma. Vi var borta i cirka 3 timmar och under tiden hade vi telefonkontakt med dem 3 gånger. Ingen av gångerna var det något superviktigt det gällde och när jag ringde hem för att höra om allt var ok, hade de inte tid att prata med mig. Känns väldigt skönt och härligt. Dom börjar bli stora! Mat värmde de, för lunch behövs, de var mycket nöjda med vad de hade åstadkommit. Såg dessutom bra här hemma efter deras lunch. Anders var till en skräddare och beställde byxor. Första paret är klart på tisdag och då får han åka dit och prova. Hoppas att allt går bra för tygerna var fina.

När vi kom hem badade vi ett tag, åt middag och sedan har vi sett på Harry Potter. Dock bara halva filmen för den var så lång. Nu är barnen i säng men Karl kan inte sova. Hotat med att han ska få gå upp kl. 6 hela veckan om han inte somnar snart. Nu börjar ju hans lov och det sträcker sig över två veckor. Finns risk att han vänder på dygnet. Barnen har börjat räkna ner dagarna tills vi åker till Indonesien. Den resan är nog det som inget gör att Elsa gnäller att hon ska vara hemma imorgon, hon också.

2 kommentarer:

  1. Härliga dagar hos er. Vi har också haft en härlig helg i Dalarna och sett World Cup i skidor i tre dagar, jättekul. Vi har inte haft shorts utan varit fullt vinterutrustade. Vad kallas Karls lov för? Är det något religiöst som firas? Vilken utsikt från balkongen. Vi tycker vi har vacker utsikt från vårt uterum men vackert på olika sätt. Idag blir det promenad på Ingemars väg lite soldis och bara ett par grader varmt. Ha det så gott allihop från farmor o farfar

    SvaraRadera
  2. Hej Elsa, nu ringde Julias (danskompisens)farmor Lotta och undrade hur ni har det. Jag berättade en del och gav henne blogadressen så hon skulle lämna den vidare till Julia så hon kommer nog att skriva till dig framöver. Kram mitt lilla hjärta från farmor o farfar.

    SvaraRadera