lördag 21 februari 2009

Skön lördag


Hela förmiddagen tog vi det lugnt. Ett morgondopp före frukost och därefter lite plock. Elsa tog en vattenflaska och skulle dricka. Öppnade den med munnen och en tand lossnade. Lugn, det var en som var lös. Men vi sa till henne att man inte får göra sådant.

Efter lunch åkte jag iväg med Zoe, en arbetskamrat till Anders på shopping, vi hämtade upp Fredrik, PA, Hanna och Boel på deras hotell och åkte till Orchard road, där vi flanerade i några timmar. Undertiden var Anders hemma med barnen, när jag kom hem skiftade vi och han åkte iväg på middag med samma gäng. Nu är det bara skönt att sitta här i soffan och slötitta på tv. Vi mår alla bra! Hoppas att det är bra där hemma.

4 kommentarer:

  1. Här är allting bara bra. Men visst saknar vi Er här på gatan. Det var skönt att höra att allt har fungerat bra, med skola för dem båda, och att ni har fått iordning på lägenheten. De var så fina båda två i sina skoluniformer. Hur går det för Karl i skolan? Här hemma är det fortfarande vinter och kallt! har ni fått igång skype?
    Ha det bra / fam Klyver

    SvaraRadera
  2. Hej på Er! Det låter som ni har det bra där borta. Jag följer er varje dag. Hampus och Filip tyckter det var coolt med skoluniform. Nu börjar väl verkligheten för familjen, barnen börjat skolan och Anders jobbar och Sara shoppar, det låter kanon! Ha det så bra och var rädda om er!
    Kram Martina med familj.

    SvaraRadera
  3. Hej Sara och grattis!
    Skickar här en något för tidig födelsedagshälsning till dig på Din dag!

    Kram från mamma och pappa

    SvaraRadera
  4. Hej på er alla. Idag skickar vi en stor KRAM till Sara på din födelsedag och hoppas att "brunchen" igår var till belåtenhet. Vi grattar med paket när vi kommer och hälsar på...
    Hurra Hurra Hurra Hurra från oss i Röshult

    SvaraRadera