onsdag 18 februari 2009

Lugnt och struligt


Dagen började underbart. Alla hade sovit gott i sina egna sängar. Ringde bussbolaget och sa att Karl skulle åka med redan idag. Upphämtandet av honom gick jättebra. Bussen kom ca 7.35. Jag och Elsa väntade till strax efter halv 9 då vi gick till Tiong Bahru plaza för att handla och ta ut pengar för att kunna betala de som skulle komma med tv:n. De skulle komma mellan 10-15.

Där vid automaten fick vi en otrevlig överraskning, igår hade jag tagit ut 1000 singdollar och nu gick det inte att ta ut några pengar. Ringde Anders och han sa att det fanns pengar på kontot. Det hela slutade med att han fick ta en taxi från jobbet och komma hem.

Han åkte inte tillbaka utan jobbade hemma resten av dagen. Vi hann med en del pappersarbete, lite uppackande och faktiskt laga mat på spisen. Tv:n kom och den är ganska stor, måste nu skaffa en bänk som den ska stå på.

När Karl kom hem berättade han att han hade varit hos skolsyster efter lunchen. Han hade klagat på ont i magen. Tyckte att det var konstigt att äta ris och kyckling kallt. Under kvällen har vi inte märkt något på honom. Lagade någon typ av köttfärssås till honom som han godkände, få se om det går ner i morgon. Annars har vi tagit det ganska lugnt.

Godnatt på er alla!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Det mesta verkar ordna sig! Lycka till i morgon Elsa!

    Kram från mormor och morfar

    SvaraRadera