måndag 9 februari 2009

Äventyret har börjat!


Söndag morgon och lillstugan i Röshult är ett ordnat kaos. Snön har lagt sig under natten och allt är annars fridfullt. Jag packar i ordning det sista av våra grejer. Mysig frukost hos svärmor och sedan kommer Malin och Alma för en kopp kaffe och bilbyte. De fick också assistera oss vid transporten till Axamo.

Flyget dit gick fint, Karl är nog lite rädd vid landningen. På Arlanda får Anders en rullstol. Genast blir promenaden till terminal 5 lättare. Äter lite på McDonald´s. Firar att nu är det dags med ett glas!


Efter ett tag såg vi att flighten till Amsterdam var försenad, det fick oss att känna sig en aningen stressade. Lyfte från Arlanda senare än väntat, vi var dock inte de enda som hade anslutningsflyg att passa. Alla vi som åkte med KLM fick veta att de skulle hålla avgångarna till oss. Anders fick denna gången åka golfbil och vi andra gick/sprang till gaten. Vi hann och när vi lämnade över biljetterna till den som läste av de, gick det inte att läsa. Fick gå till en disk och där visade det sig att vi som kom från Stockholm var avbokade. Inte trevligt. Fick höra att det fanns platser för oss men inte på de sätena som vi hade sedan tidigare. Stod säkert 10 minuter innan de hade löst sig. Vi blev lättade. Tänkte en annan tanke, är vi nu avbokade kommer nog inte vårt bagage med.

Natten löpte väl. Det enda som hände var att Elsa blödde näsblod en gång. Samt att hon kräktes precis när vi skulle kliva av. Precis som vi befarade kom det inget bagage, dock rullade en väska på bandet med bl a vårat efternamn och att vi skulle kontakta custom service. Där fick vi veta att våra väskor kommer med 6.10 planet i morgon.

Åkte taxi till hotellet, duschade, slappade en liten stund och for sedan iväg för att äta, samt köpa lite nya underkläder.


Kan inte säga att Karl inte gillade maten, trots några tappra försök. Lukten är nog iallafall hans värsta fiende, han som är så luktkänslig.

2 kommentarer:

  1. Mums, vad god mater ser ut! Här sitter vi och dreglar och önskar att vi var hos er....! ;0)

    SvaraRadera
  2. ...glömde att säga att vi ska äta uppvärmd korv med fullkornsmakaroner - du hör ju hur kul det låter! *fnissar*

    SvaraRadera