tisdag 10 februari 2009

Lägenheten


Nu är kontraktet för lägenheten påskrivet. Vi var där under två timmar och gick igenom dörrar, fönster, spis, ugn, AC etc. Lägenheten är också utrustad med tvättmaskin och torktumlare, det är skönt att snabbt kunna torka saker. Barnen tyckte att lägenheten var ok. De var inte riktigt med på vilka rum som vi hade tänkt att ge till dem. Balkongerna blev väldigt fina med trädäck. Åkte med Sam tillbaka till hotellet, där vi trodde att våra väskor skulle ha anlänt. Nu är klockan 14 och vi väntar fortfarande. Anders ringde tidigare och de ska vara på väg. Sedan vill jag åka till IKEA för att titta på soffan som vi ska köpa. Vi har fortfarande inte speciellt matglada barn. Men det är ju deras problem när det inte äter hamburgare.

6 kommentarer:

  1. Underbart att höra att ni är på plats och att allt är OK med er. (förutom magsjukan!) hoppas ni klarar er. lägenheten låter jätte fin med alla dem faciliteterna.
    Ha det bra /Cissi

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni får en bra start och fin tid i Singapore.
    Hälsningar Kim

    SvaraRadera
  3. Skönt att höra att ni efter allt nu äntligen är framme.Sköt nu om dig och krama hela familjen från mig.
    ps.
    Om våra fina presenter skulle ha försvunnit under resan hör då av dig !
    Så ska jag fösöka fixa nya.....

    Annika

    SvaraRadera
  4. Tjohooo! Vad spännande!
    Hoppas väskorna har kommit till rätta. Ni ser ju pigga och glada ut på bilderna, och vi väntar med spänning på att få se mååååånga fler bilder!

    Hare gott!

    Kram
    Annika

    SvaraRadera
  5. Hej på er, jättekul att se och höra av er nu har Joel o Jenny kommit till Röshult och snön ligger vit. Hoppas nu ni har fått era väskor i morgon läser och tittar vi på bloggen igen många kramar från Röshult.

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Skönt att det mesta verka ordna sig. Det var härligt när du ringde och sa att resan hade gått bra!

    Hälsningar från ett mycket snörikt Stugunäs och Umeå och en fortfarande "anonym" mamma/mormor.

    SvaraRadera