onsdag 23 december 2009

Uppesittar kväll


Lagom till uppesittar kvällen funkar min blogg som den ska. Jag och barnen har gjort så mycket som vi kan klart idag. Skinkan är griljerad, prinskorven är skuren och nubbesalladen är klar. Känns riktigt bra, gjorde även julgröten färdig för i morgon 10.30 ska den ätas med familjen Persson. Klockan 15 kommer familjen Svensson på julbord, de är för övrigt de som har bidragit med bilden högst upp.

Nedan följer bilder från branden för några dagar sedan.



Efter detta har det varit lugnt i huset. Jag och Anders fick en fin middag på Dempsey Hill, härligt att inte laga mat när man har gjort det under dagen. Barnen fick äta Ben och Jerry glass när vi kom hem. Nu väntar vi alla till Julafton. Till alla som vi känner vill vi bara skicka en julhälsning. GOD JUL på er alla!

6 kommentarer:

  1. Hej på Er allihopa!
    Nu har vi kommit hem efter dagens jobb! Ska nu börja förbereda för i morgon julafton! Vi har snö och -5 grader! Riktigt skönt, tror att nästa hela Sverige får en vit jul i år. Jag, pappa, mormor och Tomtebo-borna åt middag hos Eivor igår. Hon jobbar nämligen julafton!

    Läser att ni har det mesta klart för julafton, gran, julklappar, julgodis och all mat vad jag förstår. Blir lite avundsjuk men ska försöka jobba på bra ikväll!!

    Tack för julkort!

    Önskar nu att ni får en riktigt fin jul. Vi hörs på julafton!!

    JULKRAMAR från oss i Stugunäs!!

    SvaraRadera
  2. Hej Sara, Anders, Karl och Elsa vi får ta tillfälle i akt att önska er en riktigt GOD JUL och ett Gott Nytt År hälsningar Anna-Stina, Roland Anna & Elin

    SvaraRadera
  3. Hoppas ni får en riktigt varm och skön julafton! Här ser vi framemot en gnistrande kall och vit jul imorgon.

    Kramar från
    Annika, Nicke, Joel, Ida och Svante

    SvaraRadera
  4. Röshult i vinterskrud24 december 2009 kl. 05:12

    God morgon och God Jul. Här kommer en riktigt varm och god julhälsning från Röshult. Uppesittarkvällen har varit lugn med smakporv av nykokt skinka, sill och köttbullar, inte så dumt. Röshult är som ett fantastiskt julkort,snö, julbelysning kring verandan, granar och lyktor som lyser jättevackert. I kväll har vi klätt innegranen. På "förstplats" hänger Elsa och Karls julgranskulor, dom är namnade, som dom gjorde på Fritids till förra julen. I morgon åker vi till Floda och firar jul, ska bli jättekul. Nu vill vi att ni skall ha en God Jul tillsammans med era vänner i morgon och vad jag förstår saknas varken mat eller godis. Många många Kramar till er alla från farmor o farfar

    SvaraRadera
  5. Hej på er och en riktigt God Jul! vad kul att ni ska äta julbord ihop med era kompisar. Joel han väntar på tomten och på att mormor och morfar ska komma till oss och äta julbord: Jag frågade vad han längtade mest efter det var att Tora skulle få följa med. Här har vi snö så snart ska vi ut och göra en ljuslykta. Jag har försökt ringa er men det blev bara en telefonsvarare i örat. Många julkramar från Helene,Hasse,Jenny och Joel.

    SvaraRadera
  6. En riktigt god jul önskar Alma, Ella, Malin och Andreas! Kramar till er alla.

    SvaraRadera