söndag 13 december 2009

Julmusik

Den svensk-norska kören bjöd på underhållning i kyrkan i kväll. Det var trevlig men rörigt. Många människor (framför allt norrmän) och även många barn. Barnen fick gör lite egna aktiviteter under själva föreställningen. Jag visste att det var en svensk med i kören för hon var även med till Malacca. Nu visade det sig att även Charlotte sjöng.

Karl och Mattias höll ihop, var mest utomhus och Elsa blev glad när hon träffade sin klasskompis Josefine där. Här håller de på att dekorera pepparkakor. De hann även med att göra julkort. Själv har jag nog aldrig hört så mycket julmusik något annat år, stämningen blir bara bättre och bättre. Hoppas nu bara att granen jag har beställt på internet från en butik här är bra när den kommer på tisdag.

2 kommentarer:

  1. Hej! Vad kul att ni får höra lite julmusik, Å vad fina pepparkakor Elsa och Josefin har gjort. Vi har tagit fram våran julgran idag men vi har inte hängt i kulor det väntar vi med lite till. I går var vi och handlade golv och tapeter till hallen där nere så vi vet vad vi ska göra i mellan dagarna, det ska bli kul för vi har tänkt göra det länge. Nu ska jag slappa framför tv en liten stund innan det är dags att lägga sig. Helene.

    SvaraRadera
  2. Fina pepparkakor! Är det minimashmallows på dem? Det är helt omöljigt att hitta såna här i stan i år! Man måste köpa stora och klippa ner i bitar!!!! Irriterande...
    Häftigt med julgran i 30-gradig värme, hoppas den inte kommer att barra allt för mycket.

    SvaraRadera