torsdag 24 december 2009

Julafton



Julaftonsmorgonen bjöd på regn. Det gav oss en lite snökänsla. Till brunch åt vi tomtegröt med Kristian, Charlotte och deras barn. Det var väldigt trevligt. Efter maten tog vi oss till Botaniska trädgården för att titta på alla julgranar som var dekorerade.


Efter det bar det hem för att fixa de sista detaljerna inför julmiddagen med familjen Svensson. All underbar mat njöt vi av tillsammans. Julklappslek hade vi också för att vi vuxna inte skulle gå lottlösa. Barnen var ganska frustrerade ett tag för att de fick öppna julklapparna ganska sent. Runt 8-tiden i kväll var det dags.






Barnen är väldigt lyckliga just nu. Elsa som inte har haft något Lego fick detta av oss. Hon hade önskat sig Playmobil men vi tyckte att Lego skulle vara roligt för henne också, först var hon lite skeptiskt men nu bygger hon för fullt.



Nu är det dags för oss att krypa i säng och till er som inte har öppnat era paket säger vi bara, njut av allt och ha en god fortsättning på julen!

1 kommentar:

  1. Hej! erat julbord såg lika gott ut som vårat. Nu har vi också öppnat julklappar. Joel fick en stjärnkikare av oss så nu har han studerat kratar och berg på månen. Jenny fick pengar så nu kan hon köpa sin dator som hon har sparat ihop. Kul med alla olika granar som ni såg i botaniska trädgården. Här i våran trädgård lyser ljuslycktan som hasse o Joel byggde. Jenny var med men Tora tyckte det var roligare att leka med pinnar med Jenny. Ni får ha en riktigt god jul. Tack för samtalet vi fick från er. Kram Helene.

    SvaraRadera