söndag 27 december 2009

Banken

Idag tog jag och Anders MRT till BoonLay för att gå till banken och SingTel. Vi ville prata med banken om konton och allt gick väldigt bra. Sedan gick vi vidare föra att höra oss för lite om mitt mobilabonnemang. Fick svar, sedan strövade vi omkring i affärerna en stund innan det var dags att åka hem. När vi kom till Tiong Bahru bestämde vi oss för att testa det nya bankkortet som vi hade fått och då tog apparaten det! Nu får Anders gå till banken i morgon och fixa ett nytt. Som tur är, blir det ingen omväg för honom när han ska hem.

2 kommentarer:

  1. Hej! vilken otur med erat bankomatkort. Hoppas det ordnar sig med det nya kortet. Ja nu är vi igång med renoveringen nere, vi har tagit bort tapeter och den gamla plastmattan och rivit en vägg till klädkammaren. Så nu ska vi ut och handla spackel mm. Snö har vi fortfarande och kallare ska det bli. ha det gott Helene.

    SvaraRadera
  2. Hej på Er!
    Har nu på min lediga dag dammsugit bort "julklappsdammet". Det fortsätter att snöa så nu ska jag ut och skotta snö. Pappa jobbar. Hoppas det har fixat sig med bankomatkortet. Har skickat mejl till dig för en stund sedan! Låter kul att Klyvers kommer och firar nyår med et!!

    Kram från mamma

    Kramar

    SvaraRadera