söndag 6 december 2009

Julskinkan är på väg!

Eller med andra ord, Anders har åkt till Sverige... Känns inte speciellt roligt men det är ju bara att bita ihop. Nu kommer jag och barnen att ägna oss åt skolan och julförberedelser för fullt. De har bara två veckor kvar till jullovet. Anders kommer att komma hem med många godsaker som vi ska ha på julbordet när han åter är här den 17:e. Hoppas på en riktigt stor färdigkokt julskinka.

Barnen har haft en riktig höjdar dag, när de har kunnat titta på alla Barda program på datorn. Vårt fina pepparkakshus gillar inte fuktigheten här, taket håller på att sjunka in. Men det varar så länge det varar.

1 kommentar:

  1. Hej! vilket fint pepparkakshus, så långt har vi inte kommit änu. Men vi har ju varit och firat lille jul denna helg det var riktigt mysigt. Nu har vi lärt oss att Arvid har ett ordentligt surt morgonhumör men det varade inte så länge. God mat har vi ätit sill,julskinka,jansonsfrästelse och köttbullar. Alla var nöjda med julklappar. Så jag hoppas att ni också får ett riktigt bra julbord hos er. Snön lyser med sin frånvaro. Ha det gott kram Helene.

    SvaraRadera