fredag 18 december 2009

Lilla julafton

Varje gång Anders kommer från Sverige upplever vi andra det som att det är lilla julafton. Resväskan är fullproppad med godsaker från vårt kära hemland. Kaffe står högst på dagsordningen, inget går upp mot en god kopp kaffe på förmiddagen. Denna gången innehöll väskan ännu mer än vanligt. Det är tur att han har åkt så många gånger att han får ta med sig mer än vi andra!

Nu har barnen jullov och kommer att njuta av ledighet i 3 ½ vecka.

2 kommentarer:

  1. Hej det låter som när Hasse har varit i Brasilen då tycker barnen att det är som julafton för han har alltid med sig något extra. Karl och Elsa ni är fantastiska! ni är värda ett härligt jullov. I dag är Joel här ute och åker pulka dom har lovat mer snö så vi får hoppas på det, idag har det varit 8grader kallt. Nu har dom också ledigt i tre veckor. I dag har jag gått fackeltåg med barnen och fröknarna som jobbar i min skola och sedan såg vi julspel i misionskyrkan som 3orna som handlade om jesubarnet så det var mycket julmusik dom var jätteduktiga. I morgon åker vi till Karlsborg och hämtar farmor som ska fira jul med oss. Ha det gott kram Helene

    SvaraRadera
  2. Karl ser ut som en kopia av sin mor från något gammalt julkort!

    Här pågår fredagsmys med Tomteboborna, vissa ser På spåret och andra gör kullerbyttor på madrass i garaget. Ni får själva gissa vilka som gör vad.

    Kramar från Stugunäs

    SvaraRadera