fredag 25 december 2009

Annorlunda juldag


Ja, det är precis vad vi har gjort i år! Vi är mycket nöjda med julafton, med god mat och trevliga vänner. Barnen fick ett Wii spel av oss och det har roat alla i familjen under dagen. Vi hann ner till poolen och njuta en stund också.

Mellan 15 och 23 har de stängt av Orchard Road mellan två tvärgator och det vill vi gärna åka och titta på då det är idag som firas mest här. Det var liveband, dans och olika julhälsningar på gatan. Regnat hade det gjort precis innan, så vi försökte att vara ganska mycket inomhus.







Vi åt en heltokig middag bestående av glassbuffé på ett ställe längsgatan. Efter det har ingen varit sugen på något mer i kväll! Nu kryper vi i säng, de flesta av oss har någon form av armvärk efter spelande idag.


Och som sagt, det är sällan man är ensam i Singapore!

3 kommentarer:

  1. Hej vilken otrolig fest ni har varit med om! jag förstår om det kännns svårt att inte känna sig ensam. I dag har det regnat här också så vi åkte till stan så Jenny fick köpa sin efterlängtade dator, jag köpte en ny mobiltelefon. Annnars har det varit lugnt här idag. Joel leker med sitt nya policeforse som han fick i julklapp och Jenny sitter med sin nya dator. Hoppas era magar mår bra av en annorlund lunch buffe!! och att armarna slutar värkar så ni kan spela mer wiispel. Ha det gott kram Helene

    SvaraRadera
  2. Hej på er, nu har vi firat en, som jag förstår, något lugnare och folktommare jul. Den har varit jättebra.Julafton hos fam Häljeskog med god julmat julklappsutdelning av en liten go tomtenisse. Idag har vi varit i Gammelrud och träffat glada människor, ätit god silltårta till lunch och därefter en storm-och snöpiskande promenad. Vi valde att åka hem lite tidigare än vad vi hade tänkt från början för det var ett riktigt dåligt väder. Hemresan gick på oplogade vägar i 50-60 km i tim. Men nu är vi hemma det känns skönt. Vilka festligheter ni får vara med om. Vi bör väl få lite efterdyningar av Chines New Year när vi kommer till er framöver. Ha nu en skön fortsättning på julen och snart dyker ju Tabergsvännerna upp hos er och firar nyår.
    Kramar från farmor o farfar.

    SvaraRadera
  3. Vi vill önska er alla en riktigt God Jul och ett gott slut och ett Gott Nytt År.
    Har varit så inressant och roligt att följa din blogg Sara dag för dag om alla era förberedelser inför Er jul i Singapore.
    Hälsningar Gudrun o Kjell i Umeå.

    SvaraRadera