onsdag 16 december 2009

Saknad

Vi saknar Anders väldigt mycket men gläds åt att han snart kommer hem. Antar att han just nu håller på att avsluta på kontoret för att sedan åka och köpa julmaten som han ska ha med sig hem! Han har en härligt lång resa framför sig.

Elsa har haft Maya på lek i eftermiddag och det har bara varit roligt. Nu ska vi göra kväll för i morgon har barnen en stor dag. Det är uppträdanden på kvällen för inför hela skolan och alla föräldrar. Därför kommer de hem strax efter 12 för att ladda inför kvällen.

1 kommentar:

  1. Hej!ja vi får hoppas att Anders får med sig julmaten hem och att han får en bra resa. Vilken fin julgran vad kul med polkagrisar i undra vad jag ska kontra med vi har inte klätt våran ännu men vi har tagit fram den och satt ljus i den. I kväll ska julgardinerna upp i köksfönstren så jag ska ta fram dom också. I dag har vi snö här inte mycke men lite så man får julkänsla men det blåser kallt. Anders tyckte det var kallt när han kom hit så jag undrar vad han tänker nu när det är snö. Ha det gott kram Helene. Hälsa Karl och Elsa lycka till med deras framträdanden i skolan.

    SvaraRadera