torsdag 10 december 2009

Stämningsfull Lucia


En helt underbar timmes underhållning med Lucia har vi varit och bevittnat idag. De sjöng verkligen bra och vi njöt av att få höra alla härliga sånger som vi förknippar med Lucia och jul. I en kyrka på Orchard Road hade Svenska kyrkan och SWEA ett gemensamt arrangemang.


Vad hör till ett Luciatåg? Ja, det är ju inte helt ovanligt, det var en tjej som tuppade av ungefär efter halva tillställningen. Såg henne efteråt och då hade hon repat sig. Inte roligt, men som sagt var väldigt vanligt.

2 kommentarer:

  1. Vad härligt! Nu känner jag att jag ändå måste gå på barnens luciafirande imorgon, det brukar nog inte vara så mycket för föräldrarna egentligen, för vi får aldrig nån inbjudan... Men liiiite julstämning behövs verkligen här, oxå!

    SvaraRadera
  2. Hej Sara vilket fint lussefirande, det måste kännas skönt att få lite julstämning när man är så långt borta. Skönt att tjejen som svimmade kom till sans igen. Jag tänkte titta på Nobelmiddagen Joel har fått det i läxa så dom kan prata om det i morgon i skolan,vem vet det kanske svimma någon där också. Ha det gott Kram Helene

    SvaraRadera