tisdag 29 december 2009

Städ

Ja, vad gör man inte för att ha fint när man ska få besök. Idag har vi städat och förberett för besökarna som kommer i morgon. Det ska bli så roligt att få besök från Taberg! De har nu varit i Thailand i två veckor och haft det trevligt hoppas vi. Nu är det vår tur att ta vid guideningen och visa dem runt i vårt land.

Det kommer att bli härliga och intensiva dagar. För att inte tala om att det bara är två dagar kvar till nyårsafton. Här har vi inte skottat någon snö idag utan vi tog ett dopp i poolen i stället och jag kan tala om för er att Karl tycker att det är kallt i den och då är det ungefär +28 grader!

3 kommentarer:

  1. Det låter mycket härligare med ett dopp i poolen än att skotta snö, vi har ca -10 grader här hemma idag. HUR ska Karl kunna återanpassa sig till vårat klimat:-)
    Passar på att önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!! Vi kanske hörs på nyårsafton vid kl. 17,00 svensk tid? Många kramar från Tina med fam.

    SvaraRadera
  2. Här har barnen tagit sig ett dopp i snöhögarna, -17 grader är det nu, men tidigare i dag var det inte mer än 13 ungefär...

    SvaraRadera
  3. Hej! Här är det strolande vinterväder nåpgra minusgrader och solsken. så här känns det som att vara i fjällen. Ett dopp i polen låter ju inte fel. Stackars Karl som fryser. Det blir inte lätt att flytta till baka till Sverige. Men jag hörde att det brukar vara så här kallt var sjunde år så med lilte tur så kanske det inte är så kallt när ni flyttar hit igen. Gott Nytt År önskar vi alla från Floda.

    SvaraRadera