lördag 26 december 2009

Mysdag


Denna sköna förmiddag har vi tillbringat på Sentosa med familjen Persson. Barnen badade lite, lekte destomer i sanden och vi drack först kaffe och sedan blev det lunch. Därefter åkte vi till Vivo för att se om vi kunde hitta något fler spel till vårt nya Wii. Där hittade vi dock inget utan hemma på Tiong Bahru fanns det som vi sökte.

2 kommentarer:

  1. Hej på Er och GOD FORTSÄTTNING som man säger...

    Just nu har vi vinkat av familjen Nilsson/Byström. Efter diverse genomgång av julklappar och lunch har dom nu åkt hem. Malin har ju dessvärre ont i halsen igen. Väldigt tråkigt, det händer ju gång på gång.
    Pappa och Andreas har gått en långpromenad med Hojt och efter det åkte Alma skidor. Hon har blivit riktigt duktig på två dagar!

    Nu ska vi ha en lugn eftermiddag och titta över våra egna julklappar.

    Kramar från oss i Stugunäs där vi har -11 och blåsigt.

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad skönt det ser ut att kunna gå runt i shorts och bara slappa och bara mysa. I dag har vi haft snöbolls krig det var kul tyckte Joel ute är det vitt och fint. Elsa och Karl verkar ha jätte kul med sina nya spel. Joel har varit och handlat ännumera police forse idag. Nu har vi börjat renoverat hallen nere så jag har rivit taper Joel hjälpte till det var kul. Så nu hoppa s jag att det ska bli fint med nytt golv och nya tapter. Nu ska jag fortsätta att titta på hocky det är Frölunda och Brynäs som spelar. Ha det gott kram Helene.

    SvaraRadera