fredag 11 december 2009

Lucia


Det är tradition på ISS att de svenska barnen har ett luciatåg på fredags assembly innan Lucia. Så även i år. För oss var det första gången och de som hade varit med förr sa att det var otroligt många barn med i år.




En helt lyckad tillställning blev det. De samlades 30 minuter före första föreställningen och började att träna. Det blev riktigt bra, vissa kunde inte alla sånger med de sjöng för kung och fosterland när de visste texten. Vi var många stolta mammor och pappor som tittade på. Inte nog att det gjorde det en gång, för det är två assembly:n så två gånger blev det!

1 kommentar:

  1. Hej! Vilka fina tomtar och lucior, när otroligt duktiga. Vi har också haft lussefirande här i dag det blev en mycket stressad morgon, Jag började jobba mellan 06-07.00, sedan skulle jag hem och hämta Joel och köra honom till skolan men när vi var där var det jätte fint lussetåg dom som går i femman sjunger lucia sången på Italienska det blir riktigt stämmningsfullt. Idag har jag ont i vänster armen efter svinsprutan och känner mig lite yr så nu är det skönt att det är fredag och bara sitta i soffan och mysa. Kram Helene.

    SvaraRadera