onsdag 9 december 2009

Rasat


I morse när vi gick upp hade vårt pepparkakshus rasat. Vi har ju förstått att det skulle bli så men jag hade nog trott att taket skulle ge sig först, men det var faktiskt gavlarna som gav vika först.

Karl har varit hemma idag också, han har ätit bra nu först till middag, han hostar lite men får gå till skolan i morgon. Han är ganska uttråkad att "bara" vara hemma. Elsa har haft en utflykt till en grönsaksodling. Hon kom hem med två olika sorters sallader och en kruka med något grönt i som vi inte har någon aning om vad det kan vara.

På morgonen droppade det också vatten från Karls air-con. Det var bara att åka ner till Management och säga till dem. Nu hade jag tur för han som rengjorde aggregaten förra veckan var här idag och fick komma tillbaka och suga avloppen. Det verkar som det fungerar för något mer vatten har det inte kommit. Jenni var förbi och drack lite kaffe på eftermiddagen och det var skönt att få träffa någon annan än familjen.

1 kommentar:

  1. Hej vad synd att erat pepparkakshus har rasat
    kanske bygger ni upp ett nytt. I kväll har pappa Anders varit på besök det var mycket roligt så vi har pratat och ätit god middag. Joel och Jenny blev så nyfikna på sina julklappar som dom fick av Elsa och Karl så dom har redan öppnat dom och dom blev jätte glada över sina paket så nu tittar Joel och Hassse i dom nya böckerna och Jenny väntar på att jag ska laga mat så hon kan äta med sina pinnar ett stort tack! så nu får vi hoppas att Anders hittar allt till erat julbord. Ha det så gott Kram Helene.

    SvaraRadera