söndag 4 april 2010

Universal Studios

Dagen har varit en riktig kanondag, när vi vaknade öste regnet ner utanför fönstret och vi drog en besviken suck. Planen för dagen var ett besök på Universal Studios här i Singapore, de har precis öppnat och alla attraktioner har inte kommit igång, men ändå! Vi hade bestämt möte med familjen Persson redan vid 9-tiden utanför portarna, så det var bara att masa sig iväg!!!


Visst det regnade fortfarande när vi kom in och det har kommit regn av- och till hela dagen, vi tog oss en tripp till Shrek och vännerna från Madagaskar. Underhållande och filmen om Shrek som de visade i 4D var super.


Att gå in var inte gratis men när man betalat entré fick man göra alla attraktioner vilket vi som åkgalna föräldrar gillar! Och några åkte vi ganska många gånger. Dagen visade sig vara perfekt, lite väntetid och ingen trängsel.



Visst är vi snygga i med filmglasögonen?


Välkomna till Dinosauriernas värld, här stod vatten och skrämsel högt i kurs. Flodturen som vi tog två gånger gjorde oss helsura. Det tog ganska många timmar innan byxor och underkläder hade torkat. Jag droppade ordentligt när jag efter turen skulle köpa lunch.


Antika Egypten bjöd på en och annan mumie. Berg-och dalbanan som gick inomhus var helt outstanding! Jag åkte den 3 gånger och njöt för fullt av varje tur.


Parken bjöd på olika teman och det var roligt.



Det var vatten nästan över allt vilket jag tycker var både vackert och effektfullt. Dagens längsta väntetid var det till dessa bilar. Otroliga 40 minuter fick de vänta för att åka, när man kunde åka andra utan minsta kö.


Water world bjöd på en riktig rök-, skut- och smäll show. De minsta barnen tyckte inte om det men om man var runt 10 var det en riktig höjdare.


Jag måste säga att de var otroligt skickliga på sina vattenskotrar och i sina båtar. Här nedanför slappar Elsa och Nina i en Shrek stol.



Far far away. Slottet i Shrek var imponerande.



Många leenden och glada miner har det varit idag, när vi lämnade parken efter 8½ timme var alla nöjda och ganska trötta, men var så säker, hit kommer vi att åka igen. Men vi väntar tills de har öppnat alla attraktioner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar