onsdag 14 april 2010

Bilder


Dagens fotokurs bjöd på repetition från förra gången. Idag fick vi dock gå ut och testa olika inställningar i "verkligheten". Det var roligt. Jag visar inga kort på rörliga objekt för det blev inte bra, det var för mycket rörelse på gatan, bilar körde för fullt åt båda hållen. Ett tränat öga ser skillnaden på de två bilderna nedanför, men ser alla det och i så fall vad är det som skiljer?

Bild 1


Bild 2


Tillslut får ni bara njuta av Lotusblomman. Anders är på väg hem från Shanghai och det känns bra, nu ska vi njuta ordentligt av honom innan han ger sig ut på nästa resa, nästa vecka, den resan blir riktigt lång. Han åker till USA den 22 april och sedan vidare till Sverige som han lämnar den 16 maj.

4 kommentarer:

  1. Det är skärpan som skiljer :)

    SvaraRadera
  2. Eller alltså, vart du har lagt fokusen på bilden..

    SvaraRadera
  3. Hej! vilka fina bilder du har tagit. Vi väntar också att hasse ska komma hem från Tyskland i morgon han har varit borta i 3 dagar. Jag förstår att ni ska ha det mysigt tillsammans när Anders kommer hem med tanke på hur mycket han är ute och reser. USA måste kännas riktigt långt borta för er. Jag får väl se om jag hinner träffa honom när han kommer till Sverige. Då har nog våren kommit på allvar här. I dag när vi gick hem från fritids så såg Joel och jag dom första Vitsipporna, härligt och solen lyser på oss och gör oss glada i sinnet. Ha det gott kram från Helene Joel o Jenny.

    SvaraRadera
  4. Vad kul att gå fotokurs! Sen får du gå en bildbehandlingskurs oxå, det är skoj det med.
    Bild 2 blir bättre eftersom du har skärpan på det rosa "staketet" och brus i bakgrunden, det blir lättare att förstå vad du vill att betraktaren ska titta på.

    Vad han flyger och flänger, Anders. Synd att inte du fick följa med till USA, det hade ju oxå varit en upplevelse. Men snart får du iaf komma till oss, det blir kanske inte heller helt fel!!!

    Kramen

    SvaraRadera