torsdag 1 april 2010

Nirwana Gardens



Andra gången gillt, nu har vi varit till Bintan. Vi har haft tre härliga och roliga dagar tillsammans med Christel, Mathias, Johan och Yulie. Vädret har varit väldigt växlande och det har varit bra. Axlarna och våra näsor har fått lite mer än de tål!


Christel hade varit ute i god tid och fått tag på ett hus till bra pris, mina barn tyckte att det var toppen att de hade större än "bara ett rum". Kvällarna tillbringades där med spel.


Dock har vi varit mesta delen av vistelsen i poolen, den är helt underbar där!


Vattnet är lite tråkigare, döda koraller som man lätt trampar på gör att det är svårt att bada, nu var det ej perfekt säsong och den röda badflaggan har varit uppe hela tiden.


Barn mellan 4 och 8 år fick vara ned i en barnklubb. Elsa och John var dit några gånger och den här masken blev resultatet.


Nirwana Resort består av flera olika husstilar och flera stränder.


De stora killarn var helt otroliga, de var tillsammans hela tiden och det gnabbades ingenting! Som en liten grej fick de idag fara och skjuta med lasergevär. Detta var Karls andra gång på två veckor och detta gillade han. Nu förlorade han mot Mathias med minsta marginal, men han var en god förlorade och gratulerade segraren.




Av detta mörka moln hörde vi två åskknallar men det blev ingenting mera! Det var bara att fortsätta att bada. John gjorde dagens roligaste bild.


Tänk vad en tröja och lite luft kan göra!!!

2 kommentarer:

  1. Hej vad kul att höra att ni har haft så roligt. Ja det ser ju inte helt fel ut med alla fina bilder du har tagit. Vilken fin mask du hade Elsa. Karl jag tyckte du var duktig som kunde säga grattis till segern trots att du förlorade. Jag förstår att killen på bilden kände sig en aning uppblåst, den var riktigt kul. Hoppas att ni får en trevlig påsk. Vi åker till Karlsborg och till Röshult där Joel ska fira sitt Påsklov han längtar så efter att få träffa mormor och morfar och Tora. Många Kramar från Helene.

    SvaraRadera
  2. Ahh...Vi hade det jättehärligt! Tack Sara och barnen för sällskap=)

    /C

    SvaraRadera