måndag 19 april 2010

Förlängt!


Ikväll blev det ett besök på The Tent för hela familjen gillar det stället. Vi kände för att fira med lite god mat nu när Anders har skrivit på en förlängning av sitt kontrakt! Det nya kontraktet sträcker sig till sista Juni 2011 och det tycker vi känns toppenbra. Nu blir det bara att njuta fram till sommaren som är ganska närstående och barnen kommer att få ett helt läsår till att förkovra sig i det engelska språket. Dessutom finns det nu möjlighet för er i Sverige att besöka oss då vi stannar ute ytterligare några månader.

Anders resa till USA och Sverige blir lite annorlunda nu pga vulkanutbrottet på Island. Han kommer hem till oss en vecka i mellan besöken och det gillar jag!

2 kommentarer:

  1. Så kul för er att få er önskan uppfylld att få stanna till juni 2011. Pratade igår kväll, er natt, med Anders men då var det bara HV-prat. Nu blir det nog bara 2 matcher till och vi får fira SM-guld på torsdag i Kinnarp. Nu är det förmiddag och vi ska ut och ta upp den sista mossan i f.d. gräsmattan. Jag undrar om gräsmattan orkar resa sig igen, vi får se.
    Kramar till er alla från farmor o farfar

    SvaraRadera
  2. Hej och grattis vad kul för er att eran önskan har blivit uppfylld. Nu hoppas vi att det blir SM-guld till oss. Hoppas maten smakade bra. Hej från oss i Floda.

    SvaraRadera