fredag 23 april 2010

Tidsskillnad

Anders är framme i USA och resan har gått bra. Han är installerad på ett hotell och i morgon drar det igång (anledningen att han har åkt, jag är inte riktigt säker på vad det är). Jag har pratat med honom och nu i kväll när vi sa godnatt hade han precis kommit till något shoppingcenter för att titta på något till Andreas. Det är hela 12 timmar i tidsskillnad. Lätt att komma ihåg, men ganska svårt att förstå. När vi vaknar i morgon har han kväll och dessutom är han fortfarande kvar på den här dagen???

Men så är det i alla fall. Vi har haft en riktigt myskväll. Tacos och film, ja vad kan man mer begära? Nu ska vi ladda inför i morgon då jag ska på Sweas vårfest och barnen ska ha en egen superkväll hemma.

1 kommentar:

  1. Hej! Kul att höra att flygresan till USA gick bra. Undra om Anders fick tag på något till Andreas. Ja tidskillnad kan vara helt klart förvirrande. Hoppas du får det bra på Sweas vårfest. Vad ska Karl och Elsa roa sig med när dom ska vara hemma ensamma?. Här börjar våren slå ut en del träd har börjat få gröna knoppar men det är minus grader på morgonen så när jag körde till jobbet i dag var det motorvärmare som gällde. Men på dagen blir det ganska varmt men i dag har det blåst ganska kallt. Ha en bra kväll hos er eller om det är morgon när ni läser detta med tanke på tidskillnad. Kram Helene

    SvaraRadera