söndag 3 maj 2009

Science centre


Det blev ingen öl festival i går kväll för Anders och Lucas. Inträdet var för dyrt så de besökte några andra ställen istället.

Vi tog en lugn förmiddag och åt lunch på hörnet. Efter det tog vi MRT till Science centre som ligger ute i Jurong East. En kort promenad på max 10 minuter fick vi också göra. Detta stället är ungefär som Universeum i Göteborg. De har en IMAX Movie där det visade en film om havsmonster. Först skulle inte Karl sitta kvar och titta men när han sammanfattade dagen var filmen det som var bäst.

Barnen sprang runt som galningar och tryckte på knappar och kände på olika saker. Karl var ganska fascinerad över bakterierna innan vi kom dit, men väl där gav de kanske inte så mycket.

Det fanns blandannat en hel avdelning som handlade om kroppen. Dess muskler, hörsel, hur barn växer i magen mm.

Det var ingen kö och ingen stress på detta stället och väldigt lite med folk, helt enkelt en perfekt dag att fara dit på. Hemma igen tog vi ett välbehövligt dopp innan det var dags att göra kväll.
---------
Today we went to the Science Centre in Jurong East. We took the MRT, after a short walk we was there. We saw a IMAX Movie about Sea monsters. First Karl did not want to see it but afterwards it was the best of the hole visit he said.
The Children had a good time just running around and look.

1 kommentar:

  1. Hej på er mina gullungar! Gör ni något annat än har fest, badar och åker på roliga utflykter? Här blir vi ganska avundsjuka på allt ni hittar på!

    Elsa! Nu räcker det med tandolyckor. Du får skaffa ett sånt där skydd som hockyspelare har. Kanske du kan få Foppas nu när han lagt av (visst har han det?)

    Miss you all!
    /Aunt Malin

    SvaraRadera