lördag 2 maj 2009

Familjeförbannelsen och BBQ


Idag har vi åter drabbats av vår familjs förbannelse. Ja, som ni nog kan gissa så handlar det om tänder. Elsa hade gjort det skönt i soffan med en stor kudde som låg mellan soffan och bordet, plötsligt gav den vika och hon ramlar handlöst mot bordskanten. Hon bet sig i läppen och en tand uppe som är en mjölktand blev synlig med rot. Den är lite sned eller så har bara tandköttet fått sig en ordentlig törn har jag tänkt nu i kväll. Vi ska ta oss till en tandläkare de närmaste dagarna för att få göra en koll. Det kommer en bild på henne i slutet av inlägget, var beredda på det!!!!

Annars har Anders köpt en cykel idag, kanske därför det hände med Elsa. Ni vet cykel - tand...
Han är iallafall nöjd och tänker cykla till jobbet någon dag per veckan.

I eftermiddags kom Lucas och hans familj förbi på BBQ och bad. Vi badade först och grillade sen, pratade och hade trevligt. Framåt 9 for Anders och Lucas till Öl festivalen som är här i stan. Jag fick ägna mig åt disken och lägga barnen. Alltid lika roligt. Eller så blir det det i morgon...

Lucas, hans fru och hans mamma.

På den andra grillplatsen hade någon en stor fest med catering tror jag. Det så lyxigt ut, men vår mat var god. NU kommer bilden på Elsas mun. Ni som inte vill se, blunda.

2 kommentarer:

  1. Lilla Elsa vad är det som händer? Hoppas det går bra ser mest ut om att läppen har fått ta största smällen. Nu undrar jag har du torkat dig på Lucas t-shirt? han ser ju ut att ha en stor blodfläck på magen. Vi har haft ännu en skön vår/sommardag men nu säger dom som vet att det skall gå mot mer normalt väder. April månad har inte varit så varm på mannaminne. Nu välkomnar vi även Tedenby i HV-truppen.Må så gott och kramar från farmor o farfar.

    SvaraRadera
  2. Hej på dig stackars lilla Elsa vilken otur du har med dina tänder. Hoppas du får en snäll tandläkare. Du kanske skulle ta och skaffa tandskydd som hockeyspelare har när dom spelar. Gör det ont när du äter. Joel hälsar att han tycker synd om dig. Se nu till att inte pappa välter på cykel för det verkar som det kan gå troll i det också när det gäller tänder. Ha det så gott så hörs vi. Kram Floda

    SvaraRadera