måndag 17 maj 2010

Vad har hänt idag?

Ja, i morse var vi alla väldigt trötta. Det regnade ute och då är det svårt att få tag på en taxi. Jag och Katja tog bussen till Great World City och tränade. Efter det åkte jag hem och duschade, gick till Fair Price och handlade. Åt lunch och pratade med Anders på skype. Fixade disk och förberedde middag. Barnen kom hem och de slappade en stund innan de började med sina läxor. Katja kom och drack kaffe. Sedan var det dags att äta middag och diska efteråt. Kortspel med Elsa och tv-tittande. Kvällsmat och kvällssaga. Nu är det godnatt.

Hur har din dag sett ut?

2 kommentarer:

  1. Hej! min dag har sett ut så här hämta Jenny och hennes kompis i skolan och köra till stonehill där hade dom friidrott sedan var det dags att hämta dom och köra hem dom. I dag ska Jenny laga middag just nu äter dom lite mellanmål. I dag hade Joel tur ingen läxa för honom, men Jenny har ganska mycket läxor och prov det märks att dom går högre upp i årskurserna men hon klarar det mycket bra. Alla säger att 8:an är jobbigast sedan blir det lite lättare i 9:an. Nu ska jag ta lite värktabletter och lägga mig och vila en stund. Ha det gott önskar sjuklingen.

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Måndag morgon, steg som vanligt upp kl 5. Åkte till jobbet efter 6. Rätt så lugnt till att börja med men sen var det full fart, fler patienter än vi hade planerat. Även haft en "inventering" om lokalbehov då vi är trångbodda på jobbet. Åkte hem direkt efter jobbet, fick mat av pappa. Varit ute en del i det fina vädret ikväll, även pratat med Malin och moster Lena. Igår kväll var vi till Monica L och drack kaffe, hon hälsade så mycket till dig!

    Det var det mesta från måndagen!!

    Kram från mamma

    SvaraRadera