söndag 9 maj 2010

Fotografera rörlig föremål

Idag tog vi oss en tur till Zoo, Anders som bara har varit där en gång tyckte att det var roligt att få åka dit igen och vi andra gillar också att gå dit. Idag var det varmt men inte så väldigt mycket folk. Djuren var ganska aktiva och det är alltid trevligt.




Att fotografera djur är betydligt svårare än att fotografera döda ting. Ett djur har man aldrig koll på var det går, hur det rör sig och alltid tittar de bort när man tycker att, "nu har man en bra bild".





Nu går vi in i den sista hela veckan för barnen detta läsår. Ja, det är faktiskt sant. Veckan efter det är det simgala, veckan efter det är det konferens och public holiday och sista veckan, ja det är ju sista veckan och kort dag på fredag.


Denna veckan och nästa vecka ska Karl och alla treor ta hand om ett (kokt) ägg, på heltid. Ägget ska med till skolan och de ska sköta det som ett barn. Ska bli spännande att se hur engagemanget kommer att vara, just nu är det på topp.

1 kommentar:

  1. Hej! Sara jag tycker att du har fotat djuren mycket bra. En del av dom tittar ju faktiskt in i kameran. Vad skönt för Karl och Elsa att det är sista veckan i skolan för terminen. Joel och Jenny har ju några veckor kvar innan det är sommar lov. Men vi har ju en kort vecka framför oss eftersom vi är lediga torsdag och fredag. Joel längtar så till mormor och morfar nu när dom ska ut med husvagnen och han och Tora får följa med. Hasse och jag hoppas på bra väder nu när vi ska till Skåne. En liten fråga varför ska Karl ta hand om ett kokt ägg??? men jag önskar honom lycka till, ska bli kul att höra hur det går med det kokta ägget.

    SvaraRadera