måndag 10 maj 2010



En annan sida av Zoo är blommor och grönska. Njut nu ordentligt till denna prakt. Snart kommer väl värmen till Sverige så det börjar att grönska även där.





Som ni har förstått är nu Karl förälder till ett ägg under veckan. Det började dock inte så bra, vi vuxna vet att ett barn som gör försök till att rulla måste man hålla en hand på hela tiden, det har Karl lärt sig idag. Ägget rullade ner från skolbänken så skalet gick sönder. Ägget var omplåstrat när han kom hem, men hans fröken ville att vi skulle koka ett nytt. Nu är det gjort och som han sa: "I am the worse parent ever". Nu gäller det att ta nya tag!


2 kommentarer:

  1. Camilla Vitulic11 maj 2010 kl. 03:50

    Hejsan!
    Vilka super fina bilder du tagit. Brukar kolla på din blogg då och då. Blir själv sugen att gå en foto kurs när jag ser så fina bilder, men, tiden.....nån gång vill jag. Kommer ni till Sverige i sommar? I så fall hör av er! Ha det bra / Camilla

    SvaraRadera
  2. Det är inte lätt att vara förälder och hålla koll hela tiden. Själv har jag enligt mormor både fallit ner från en tvättmaskin och klättrat upp i och vält en bokhylla. Och jag är ju inte ens busig!
    /moster

    SvaraRadera