måndag 3 maj 2010

Mannen

i mitt liv kom hem någon gång mellan 1.30 och 2. Sedan åkte han till jobbet runt 8.30 och nu ligger han i sängen och är jättetrött men vill inte somna riktigt än. Tidsomställningen håller dock på att ta ut sin rätt.

Karl är bättre dock inte feberfri, han blir hemma i morgon också men sedan hoppas jag att han kan gå till skolan.

2 kommentarer:

  1. Hej! Sjukdom kommer man inte ifrån varken i Sverige eller Singapura. Trist men det är bara att härda ut. Ikväll läste jag Sophie goes to Singapore för Alma och vi är nog lite sugna att hälsa på er, frågan är bara vilka som ska åka. Alla, eller ska någon/ra stanna hemma? Vi får se och fundera om det skulle kunna vara möjligt med ett besök till.

    Kram från Malin

    SvaraRadera
  2. Hej! Kul och höra att mannen i ditt liv har hittat hem igen. Här slår våren till ordentligt nu björkarna slår ut med sina första ljusgröna blad. Joel är inte så glad för han känner av sin pollen allergi, det killar i ögonen så han har svårt att koncentrera sig i skolan. Han får allergi tabletter men det tar ett tag innan dom hjälper jag tror jag har det också för det killar i min näsa och ögonen känns torra. Ha det gott önskar ett soligt och vårligt Floda.

    SvaraRadera