tisdag 7 april 2009

Vanlig kväll


Som de flesta kvällar ägnar sig barnen åt sina favorit sysselsättningar. Karl bygger med Lego eller sitter vid sin dator. Elsa har hittat en ny drog och det är att titta på Harry Potter filmerna med engelskt tal och utan text. Hon tittar och njuter nästan varje dag.

Idag började Karl i skolan och det tyckte han var roligt. Nu i kväll packar vi lite extra för att i morgon kommer han inte hem. Alla tvåor på ISS ska till Sentosa och sova över. De kommer att få se en show om havet och på torsdag ska de få vada bland delfinerna! Vi har en kille som ser framemot detta väldigt mycket. Strax börjar Anders sin resa hem till oss. Vad vi längtar!

1 kommentar:

  1. Hej vad häftigt och få vada bland delfiner Karl! Vi blir mycket avundsjuka. Joel och Jenny är hos sin farmor och firar påsklov.Hoppas att det blir bra när du skall till Sentosa och sova över. Kul Elsa att du tycker om att titta på Harry-potter filmer när ni kommer till baka har du och Jenny mycket att prata om när det gäller Harry.Potter för hon har läst böckerna både på engelska och svenska. Ha det så bra och hälsa Anders när han kommer hem. Kram till er alla. Hoppas vi kan ringa varandra någon gång Hej från Helene,Hasse,Jenny och Joel.

    SvaraRadera