onsdag 15 april 2009

Badkillen


De senaste veckorna har Karl inte varit sugen på att följa med oss ner till poolen. Det har varit omöjligt att få med sig honom ner. Nu har det svängt åt det andra hållet, de senaste dagarna har han badat som en galning. Igår var han nere två gånger och lika många i dag, plus att han har haft 1½ timmes simundervisning på skoltid i morse.

Det hade gått bra på simundervisningen sa han när han kom hem. Det hade inte varit för svåra övningar och avslutningsövingen hade varit någon form av att fånga föremål och få upp det till en kamrat på land och det hade hans lag varit bäst på. Elsa har haft en bra dag på skolan. Anders har besökt sjukgymnasten efter jobbet.

Jag själv har tränat i gymet med en kvinna som jag träffade på festen i lördags. Det var roligt att inte behöva vara där själv och även en anledning att fortsätta träna. Vi planerar att köra ett pass på fredag.

2 kommentarer:

  1. Hejsan!

    Nu skall ni äntligen få en hälsning ifrån oss i Sumpan, vi följer vad som händer er på bloggen och ni verkar trivas bra. Jag är så nyfiken på hur mycket engelska ni kan nu Karl och Elsa? Vi har varit på en kryssning till Helsingfors och kom hem idag. Vi hade det mysigt och spenderade nästan hela tiden på båten i bollhavet...

    Nu skiner solen här hemma och det är härligt med vår.
    Kram från Sanna, Johan, Agnes och lille Arvid

    SvaraRadera