söndag 12 april 2009

Påskdagen


Efter en trevlig kväll hos våra grannar med mat och prat sov vi länge på söndagsmorgonen. Jag fick dock stiga upp till slut, för vi hade bjudit Stefan, Jenni och deras barn över på lite påskmat. All mat gick bra att laga, köket är perfekt om man är själv. Ska man gå förbi någon i gången är det ganska trångt. Jag gjorde köttbullar, Janssons och en äppelpaj. Lax, sill och räkor köpte vi på IKEA i lördags.


Maten avnjöts och sedan lekte barnen medans vi vuxna satt och pratade. Barnen kommer mycket bra överens vilket är jätteroligt! Nu hann vi inte med något bad till Max och Klaras besvikelse så det får vi göra någon annan gång. Nu förbereder vi oss på en vanlig måndag då vi här i Singapore "bara" är lediga på långfredagen.

2 kommentarer:

  1. Ni är riktiga livsnjutare, så är det bara. Vi säger bara som Tony Richardsson, "Vi är inte avundsjuka"!! Börje är här och vi ska snart äta första årets grillmat lammkotlett med rostade grönsaker och vitlökssmör. Till efterrätt blir det kladdkaka med vispgrädde. Hoppas ni sover gott just nu inför en hård arbets- o skolvecka.
    Kramar från farmor o farfar

    SvaraRadera
  2. Hej kul att ni har haft en riktig god påsk, tur att Ikea finns så ni kan köpa lite svensk mat när hem längtan sätter in. När vi åkte hem från Karlsborg i dag så åkte vi förbi Hornborgarsjön och tittade på alla tranor c:a 5000 tranor rekordet var 18000. Solen sken och vi bara njöt. Så nu skall vi snart göra kväll, och gå och sova. Joel längtar efter imorgon så han kan ut och cykla han har tränat hela veckan. Så nu kan han cykla utan att vi håller i cykeln. Hej från Floda.

    SvaraRadera