lördag 18 april 2009

Brasiliansk mat


Den här lördagen har bara varit en skön dag. Vi började med frukost och sedan kaffe på balkongen. Solen sken från en klarblå himmel och vi beslöt oss för att gå ner till poolen. Där var vi i någon timme och solen tog bra på våra kroppar, vi är nu lite rödmosiga allihopa! Det är så skönt att få lite färg!

Efter det tog vi det soft i en timme innan vi måste ha lunch. Gick till Tiong Bahru plaza och åt mat. När maten var avslutad gick vi in på en bokhandel och köpte några engelska böcker som vi kommer att läsa nästa vecka. Undertiden hade Anders och Mattias kommit överens att vi skulle äta middag tillsammans på en Brasiliansk restaurang på VivoCity. Denna restaurang finns också inne i stan men pga att barnen skulle följa med beslutade vi oss för vivo där de kunde röra sig lite efteråt. Elsa fick också klippa sitt hår, det var första gången för henne här i Singapore.



Maten består av olika former av grillat kött och fisk som de kommer till bordet och skär ner på allas talrikar. Man får ta den andra maten från en buffé och allt var jättegott. Karl åt som han aldrig hade sett mat förut! Här var det inget klagande om att det inte gick att äta och att det inte var gott. Efter att ha ätit i drygt 1 ½ timme åkte vi till oss och drack kaffe och pratade fram tills strax efter 22.30. Nu är vi trötta men hoppas på en lika fin och solig dag som det har varit idag!

Hoppas att det gick bra för er alla som har gått Tabergsmilen idag! Vill gärna höra era resultat!!!

4 kommentarer:

  1. Vad gott det ser ut. Själv har jag ätit kycklingfilè. Idag har jag varit och lärt hundarna på viltspårkursen att spåra. Det är alltid lika kul. På onsdag 22/4 får vi reda på om vi får en ny labbevalp om vi får det så kommer hon att vara hos oss när ni kommer hem på semester. Vi tänkte kalle henna för Tora, vad tycker ni? Jag längtar efter en ny labbis nu ska bli riktigt kul. Nu skall jag gå ut i solen en stund det är inte så varmt för vinden är kall. Må så gott och kramar från farmor o farfar.

    SvaraRadera
  2. MMM! vad gott det ser ut. Vi grillade i går också men får sitta inne och äta för kallt för att sitta ute. Idag är det mulet ute så idag får vi plocka och städa upp här inne i huset. Ha det gott
    önskar vi från Floda.

    SvaraRadera
  3. Hej, ni verkar ha det jättebra! Vill gärna rapportera från Tabergs-milen, vi blev nämligen 4:e lag utav 275, bra va? Det var skönt väder och roliga grenar. Hälsningar från Annika & Anders och Eva & Kim.

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig lördag ni har haft.
    Helen tog din plats i laget,vi körde killarna mot tjejerna i år också .Detta året vann vi.....(mot killarna).Plats 98 blev det, men vi är nöjda killarna kom nämligen på plats 200(ha ha ). Jag kan ju se att Elsa har kommit till ett himelrike,vilka klänningar.

    Sköt om dig!

    SvaraRadera