måndag 27 april 2009

Kompis


Jag har ju under de sista två veckorna haft att göra med en dam som bor ovanför oss på 29:e våningen. Vi har träffats i gymet och tränat samtidigt. Det har varit en bra morot och detta kommer vi också att fortsätta med.

Idag undrade hon om hennes flicka som är 5 år fick leka med Elsa och det sa jag var okej. Efter att hon kommit hem från skolan vid 18-tiden skulle de träffas. Nu ville mina barn gå ner och bada så det blev att de också kom ner till poolen. Efter lite lek där åkte vi hem och bytte om för att sedan åka upp till dom. Flickorna lekte väl inte så mycket med varandra utan var ganska avvaktande men de verkar gilla varandra. Det blir nog fler stunder som de kan träffas på, dock inte så sent hoppas jag.

Det var häftigt att vara uppe på 29:e våningen. Utsikten över Singapore var en helt annan. Framför sikten inåt landet var mycket bättre.

2 kommentarer:

  1. Hej på Er!
    Som om inte 18:e våningen skulle räcka!!!! tycker mamma! Kul om barnen får kompis i huset! Här tvättar vi ikväll! Haft besök under helgen av Karl och Elsas småkusiner från Tomtebo. I lördags var vi på Barn-Nolia, Alma, Jacob och Emma hade kul! Igår var pappa och Andreas på Söderby och "bruschlade".

    Kramar från oss i Stugunäs, där snön försvunnit från åkrarna!

    SvaraRadera
  2. Hej på er om ni åker upp till 29:e våningen igen så ta med kameran så vi får se hur det ser ut därifrån med tanke på att vi är lite avundsjuka på hur det ser ut från eran balkong. Hur har det blivit med fönstertvätten?glömde fråga det sist jag pratade med dig tips ta en hink vatten och kasta från 29:e våningen kanske funkar! ha det gott och hälsa Elsa att det vore väl kul med en kompis i huset. Kram Helene Hasse Jenny Joel.

    SvaraRadera