fredag 9 oktober 2009

UN Day

Så var det dags för UN Day firande på ISS. En riktigt rolig tillställning, morgonen började med en parad där varje land fick komma upp på podiet och säga några ord om landet. Jag kunde inte drömma om att det gick så många svenska barn på skolan och då saknades Elsa.

Milton var "flaggbärare" tätt följd av Karl. De fick vänta i kö tills det var dags för dem att gå upp på scenen.

När man satt där fick vi se några helt underbara kläder. Det kanske är dags att köpa en sverigedräkt, fast jag vet inte om jag skulle använda den...


De japanska barnen var klart flest i antal, men kolla in den svenska kolonin!

När paraden var klar fick alla barnen äta sitt snacks och även ställa upp sig för fotografering.


När klockan hade blivit 10 var det då dags för oss mammor att visa upp en sida av Sverige som vi inte tror att så många av de barnen som går på skolan har testat. Det blev skidstafett och vi alla hade mycket roligt, både att titta på och att åka.



Här är nästan alla som hjälp till samlade, det fattas några stycken som var ute och tittade i de andra klassrummen.

När aktiviteten i klassrummen var slut blev det en stor lunchbuffé ute på skolgården. Här håller den på att dukas fram.




Alla länder bjöd på något som var speciellt för deras land, dessa vattenmeloner tycker jag fick priset som vackraste utsmyckning, kolla även in morötterna högst upp till vänster! Efter buffén var det slut och nu väntar en veckas oktoberlov.

1 kommentar:

  1. Vilken trevlig tillställning! Kul att få se alla fina kläder och typisk mat från alla olika länder. Fyndigt av er svenskar att fixa skidtävling!

    SvaraRadera