tisdag 13 oktober 2009

Lov

En vacker blomma får symbolisera dagen. Vi har städat, promenerat till Ikea för att äta lunch, åkt till den danska affären där vi fick tag på florsocker och gelatinblad. Varit på Tiong Bahru Plaza och inhandlat simglasögon till Karl för hans är gamla är borta. Sedan varit i poolen och badat en timme. Kollat att det är bra med våra Sverigeresenärer och det var det.

2 kommentarer:

  1. Hej på er här kommer en hälsning från oss i Sverige. Elsa och jag har tittat på bloggen och hon tyckte att fåglarna var jättefina. I dag när vi vaknade var hela Röshult klätt i snö!! Elsa hoppade upp ur sängen när hon fick veta detta. Vi skulle vara i jaktstugan 8.30 med packade ryggsäckar för vi har drivit älg idag. Det passade Elsa alldeles perfekt för hon fick prata, hoja och sjunga hela tiden i skogen. Tora var med för första gången och hon undrade vad vi höll på med. Tora älskade att få springa i snön det var första gången hon såg snö. Vi hade köttbullemackor o o´boy, jättegott. I eftermiddag har Elsa varit på sitt gamla fritids och träffat och lekt med många kompisar det var jättekul tyckte alla. Många frågade var är Karl? då svarande vi att han är kvar i Singapore och får åka till Sverige nästa gång och då får vi hälsa på igen på fritids. Nu slutar vi för i dag och skickar många godnattkramar som för er blir godmorgonkramar Elsa, farmor o farfar

    SvaraRadera
  2. Hej på Er, Sara och Karl!
    Tänk vilka skillnader i klimatet! Snön i Småland, värmen i Singapore, -4 ikväll i Stugunäs! Vi har sett alla fina bilder från era utflykter i veckan. Fantastiskt vilka fåglar det finns!
    Vi tog en långpromenad med hundar efter middan och innan skymning. Sen har jag gjort äppeldricka, 3-v sallad, rostat frukostflingor, fixat matlådor och tittat över räkningar, jag det känns faktiskt riktigt bra.
    Några dagar till och vi får träffa Elsa och Anders, det ska bli roligt!
    I morgon em blir det älgkött, torsdag och fredag sekr dagar, veckan kommer att gå i ett enda "huj"!

    Nu ska jag sluta, det är dags att gå i säng!

    Kramar från mormor och morfar

    SvaraRadera