onsdag 7 oktober 2009

Trevlig middag

Efter dagens skola åkte Karl till Linus för lek. Idag gick det tyvärr inte riktigt bra, utan de två envisa grabbarna kom inte överens. Vi åkte dit vid 18-tiden för att hämta honom, för att sedan äta middag och handla lite på Vivo, men vi fick en trevlig inbjudan att stanna på middag. Väldigt god laxsoppa, nybakat bröd och vitt vin blev vi bjudna på. Barnen fick spagetti och köttbullar som Elsa och Klara avnjöt på Klaras rum. Lagom till läggdags tog vi en taxi hem.

Sista natten hemma i sängarna för våra Sverige resenärer och jag behöver väl inte säga att Elsa packade sin väska så fort hon kom hem från skolan.

1 kommentar:

  1. Hej där på er!
    Såg att Elsa skulle hem och hälsa på farmor. Jag har en tjej (Clara) hemma som saknar Elsa väldigt mycket och som skulle tycka det vore jättekul om hon hade tid att träffa henne när hon kommer till Sverige. Antar att det är mycket som skall hinnas med när man kommer hem på besök sådär så jag är medveten om att det är ett långskott men ville ändå höra om det fanns någon möjlighet. Om det går så finns jag på 0730499802, eller på skolan förstås.
    Hälsningar Jörgen och Clara.

    SvaraRadera