lördag 31 oktober 2009

Amorita resort

Till Bohol anlände vi utan minsta problem, båtturen tog knappt 2 timmar och det var ingen sjö. Dock visar det sig att på de offentliga platser vi besökt har det en förkärlek att visa filmer som inte lämpar sig för barn, här var det en riktigt otäck film om Trafficing. Det var svårt att säga till barnen att ni får inte titta när ljudet drar blicken mot tvskärmen hela tiden. Vid ett annat tillfälle satte de på en vampyrfilm på en restaurang. På färjeterminalen blev vi upplockade av en anställd från hotellet. Bilresan dit tog ca 30 minuter på små och smala vägar.

Det här hotellet var mindre i alla avseende jämfört med Shangri-La. Vi dock inget att klaga på utan allt var snyggt och fint. En trappa ledde ut på stranden som också andra hotell hade tillgång till. Det fanns en massa matställen och barer som var trevliga att besöka för hotellet hade "bara" en restaurang.



Nu var det lågsäsong och det märktes, de flesta som var där var det pga av dykning, många låg i solstolar eller satt på restauranger och läste dykböcker!



Efter en kväll på stranden som hade fin sand på de flesta ställen var det skönt att sträcka ut sig i sängarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar