lördag 3 oktober 2009

Oktoberkyla?

Läser på de vanligaste svenska dagstidningarna att det är snöoväder på gång i Sverige. Känns väldigt främmande just nu att tänka på kyla. I och för sig har Elsa provat sina långbyxor idag för nu är det bara några dagar kvar innan hon och Anders åker till Sverige. Men för att värma upp oss åkte vi till en Belgisk restaurang idag och hade musselfrossa.



Vi valde olika tillagningssätt och de mesta var riktigt gott. Efter denna långa lunch gick vi hem, restaurangen ligger ganska när oss. Idag har vi det molnigt och några droppar regn har fallit men vi blev svettiga i alla fall. Då är det skönt att få svalka sig i poolen, idag fick vi säga hej då till vår lilla surfbräda för den hade fler hål i sig och efter dagens behandling blev det inte bättre!





Här får ni ett exempel på hur man inte ska göra! Fast vi hade en riktigt rolig stund.

2 kommentarer:

  1. Hej! Ja här är det riktigt kallt och blåsigt i går hade vi 5grader varmt i natt ha det blåst och regnat så jag har vaknat flera gånger. Så när Anders och Elsa kommer till Sverige är det varma kläder som gäller. Det låter ju skönt med ett dopp i polen. Nu ska jag gå och laga frukost till oss och våra natt gäster. Bada lugnt. Hoppas att Musslorna var väl lagade tur jag slapp denna lunch ha ha. Ha det gott Kram Helene

    SvaraRadera
  2. Hejsan!
    Trist att inte "skypen" fungerade så bra igår men alla (mostrar och morbröder och Nils)fick i alla fall se er! Vi hade det bara bra med släkten här igår. Det var present och jättefina blommor (kusin Anna är ju florist!)
    Pappa åkte med Lennart till Mittibäcken och Ella stannade kvar hos mig. Alma blev hämtad av farmor och farfar (dom hade varit i Vännäsby på en vigsel) och sov där. Malin och Andreas gick ut på middag och teater.

    Nu 12.30 har Ella somnat och blir hämtad av mamma och pappa innan dom ska på smörgåstårta hos farmor och farfar. Farmor fyllde ju år när dom var på Kreta.

    När det blir lugnt här ska jag fålla upp ett par byxor och städa kylskåpet!!

    Kram från mamma

    SvaraRadera