onsdag 14 oktober 2009

Healt zone


Lagom till lovet fick Karl hem en folder med det nya projektet som de kommer att ha efter lovet. Det kommer som jag skrivit om bla handla om hälsa och vad vi stoppar i oss. När vi var på The Battle Box i söndags tog vi en folder över andra museum och där fanns det ett om hälsa på sjukhuset som ligger på gångavstånd från oss. Idag efter en härlig lång stund i poolen gjorde vi slag i saken och tog oss till Healt zone på Singapore General Hospital.


Här är vi på avdelningen för näringslära.


Museet var indelat i olika sektioner, motion, mat, syn, munvård, hur olika narkotiska preparat påverkar kroppen. Vissa avdelningar kände jag att Karl var lite för liten för men han gillade motionsrummet.


Här står han vid en vägg där de beskrev många olika narkotiska preparat, allt härligt förpackade i godislådor, farligt godis.

Att trampa en motionscykel var kul, speciellt när man fick en boll att stiga upp i ett rör. En annan cykel var kopplad till en dator och där fick man tips om vad man kunde gör i olika parker runt om på ön. Vi hade också möjlighet att kolla vårt blodtryck och hur vi skulle se ut om vi hade glasögon.

1 kommentar:

  1. Hej på er, nu har jag just varit i Taberg och hämtat Elsa som har varit hos Clara och lekt hela eftermiddagen. Dom har haft jättekul. Dagen började med en härlig sovmorgon frukost i lugn och ro. Elsa satt och pysslade och målade en lång stund. Till lunch lagade Elsa och jag lasange som var jättegod. Nu är klockan över 18.00 och vi skall börja med kvällsbestyren. I kväll blir det något med kräftstjärtar, ägg och "fiskägg" även kallat rom. Elsa hoppas att Clara går in och läser detta på bloggen för hon vill skicka en extra kram till Clara. Godnatt önskar Elsa, farmor o farfar. I morgon bär det iväg till Agnes som bara väntar o väntar o väntar på Elsa.

    SvaraRadera