måndag 19 oktober 2009

Landat


Idag körde skolan igång igen efter höstlovet. Jag tror att Karl tyckte att det var roligt att gå till skolan, för dagen hade varit bra. Så tycker även jag.

Strax efter 15.30 landade Anders och Elsa efter en natt på flyget. Resan hade gått bara bra och jag tycker att det är skönt att de är hemma igen. Vi har saknat dem! Ett härligt långt bad fick vi bjuda dem på, för här har det varit varmt och fint hela dagen.

2 kommentarer:

  1. Hej! vad kul att höra att flygresan gick bra. Idag när vi vaknade så blåste och regnade men nu på eftermiddagen har solen tittat fram men ett bad i en pool låter väldigt långt borta. Jag tror att Joel och Jenny längtar till sitt höstlov fast Joel ska vara på fritids men det tycker han är helt ok för då brukar dom få lite annorlunda lunch när det inte är så mycket barn. Nu ska vi snart åka på kvartsamtal för Jenny. Ha det gott. Lycka till i skolan Karl.

    SvaraRadera
  2. Tänk att det bara blir 17 dagar mellan de gånger vi får träffa Elsa (och Anders). Singapore är nog inte så långt borta! Snart kommer vi och det ska bli väldigt skönt att lapa sol och värme.

    SvaraRadera