lördag 31 oktober 2009

Mattias och Mary Ann

Lördagen var molnig och det var nog tur för all finklädda herrar med kostym, de behövde inte svettas innan ceremonin Bröllopet var en katolsk ceremoni med lite modifiering. Hur en katolsk ceremonin är har jag ingen aning om men när de tillsammans med varsitt ljus tände ett större var väldigt fint.


30 minuter innan vigseln var det mingel utanför lokalen. Vi blev bjudna på dricka med tilltugg, men dessför innan hann jag ta några...

...bilder på våra barn och Mattias syster Camilla med familj.



Här är festlokalen och mingelbilder.



Brudgummens mor till höger med bästa väninnan till vänster.


Bröllopstårtan såg mycket bättre ut än vad den smakade. Kakan var i olika våningar med vanlig sockerkaka och chokladkaka. Anders fick sockerkaka och den var torr medans min bit som var chokladkaka var saftig och god. Den stod framme redan då vi kom till vigseln. Vad ytterlagret var har vi ingen aning om men gissar att det handlade om äggvita i något slag.




Brudparet med brudens familj.


Brudparet med brudgummens familj.


Tabergsdalsgänget! Om vi kan räknas dit numera. Som förälder till barn som är ganska otåliga var vi lyckligt lottade under middagen, barnen blev tagna av personal från hotellet som tog med dom till ett inomhus lekland. Där fick de också äta middag. De kom tillbaka när det var dags att äta tårtan och de hade haft jättetrevligt, samtidigt som vi hade tillfälle att njuta av mat och tal i lugn och ro.

1 kommentar:

  1. Vilka fina bilder ni har tagit från bröllopet.
    Nu är vi hemkomna från vår 4 dagarstripp i KL. Det blev en del shopping där. Imorgon åker Tabergsdalsgänget hem till ett kyligt Sverige. Ha det fortsatt bra i Singapore.
    Yvonne

    SvaraRadera