måndag 27 september 2010

Studiebesök


Årskurs 4 har idag varit på studiebesök ute på Berg. De fick en genomgång vad företaget gör, även fick de prov på hur krafter påverkar fartyg. Detta var extra bra då de just nu jobbar med krafter i skolan. Efter introduktionen blev det en guidad tur ute i verkstaden.


Det gick ett sus genom församlingen när de fick veta om att de skulle få spela ett spel. Egentligen är det en simulator, där man ska manövrera ett fartyg. Detta så många fram emot. Tyvärr fanns det inte tid för alla att spela, men till min stora förvåning kom det inga sura miner från de som inte fick möjlighet (Karl inkluderat).


Jag och Jenni hade bakat moccarutor och bullar som visade sig bli en succé. Det tog fullständigt slut!

3 kommentarer:

  1. 0vanligt att se något så vardagligt som en fabrikslokal på din blogg,men trevligt som omväxtling.Visst är det Anders som manser.Idag har vi superfint höstväder jag har passat på att frosta av frysen.Eivor

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad kul att se bilder från berg. Kul att få göra ett sådant studiebesök när man håller på att jobba med sådant som kraft i skolan. Joel o dom håller på att lära sig om tidsåldern nu har dom kommit fram till däggdjurens tid mycket intressant tycker Joel. Dom läser mycket fakta böcker o får skriva lite fakta själva. Nu är det snart läggdags här så vi orkar upp till skola o jobb i morgon. Vi tittade på f1 loppet så vi kände igen en del som Anders visade oss när han var här på datorn. Ha de gott

    SvaraRadera
  3. Jättekul att se så många intresserade 4.or, ett roligt avbrott från den vanliga skolvärlden. Verkar vara en bra guid!! Idag har jag haft en heldag med två väninnor, skogspromenad och därefter lunch ute på stan, och sist men inte minst mycket prat, prat, prat. Vi har haft en jättefin höstdag. Hej från farmor ofarfar. (Jag såg att ni hade ringt, men för sent er tid 12.00 på natten. Vi får höras imorgon.)

    SvaraRadera