fredag 10 september 2010

Sand SkyPark


ÄNTLIGEN! Som jag har längtat att få åka upp på Sands SkyPark. Den flygande båten eller vad man nu vill kalla den. Det var en superkänsla att gå där uppe. Både Anders och Per tyckte att det skakade i knäna. Alltså inget för den höjdrädde. Singapore Flyer är "en spott i havet" i jämförelse!


Utsikten var fantastisk, tyvärr hade de förbjudit stativ till kameran där uppe, så kvalitén på bilderna är sådär. Jag ser fram emot nästa besök som jag har tänkt ska bli på dagen, undrar om det kommer att kännas annorlunda?



Båten har delvis en yta för turister och delvis en annan yta som är till för hotellgäster. Vi kunde smita in och få en titt på poolen som finns där uppe.


Fördäck.


Glada, men de tyckte att det gungade där uppe.



Väldigt nöjda att vara på lägre höjd, drog de iväg till Clark Quay.

1 kommentar:

  1. Hej Oj vilken utsikt jag förstår att knäna skakade på den höjdrädde hade aldrig Joel velat gå upp. Vad fint det var med bilderna på däck det var riktigt maffigt. Det måste väl bli Singapores nästa turist grej eller? här har det inte hänt så mycket jobb o skola. Nu känns det skönt att det är fredag o vi har helgen framför oss. Karl hur kändes det att bli pussad av ett sjölejon skriv o berätta för oss som inte fick vara med om denna höjdpunkt. Kram från oss i ett regnigt Floda.

    SvaraRadera