onsdag 22 september 2010

Bland filmer och filmstjärnor


Idag har jag gjort Universal Studios med Katja och hennes kompis från Danmark. Väldigt lite folk och hela fem åk i The Revenge of the Mummy blev det.



När jag åkte och hämtade Elsa som fått vara hos Jenni och Klara efter skolan började det att regna. Det höll i sig någon timme, för oss gör det ingenting, man för de som är på camp? Det får vi veta först på fredag!

2 kommentarer:

  1. Skulle skickat en "ha det så roligt hälsning" till Karl igår men då krånglade nätet. Jag hoppas som ni att de ska slippa åska och regn. Skönt att Annika har fått hjälp och hoppas nu att hon bättrar på sig så fort som möjligt så resan till er blir av. Jag tror att det kan kännas som en extravinst när dom väl kommer och ni har fått längta två gånger. I morgon är det ju några som fyller år. Björn och jag skall fira med relaxen på Rosenlundsbadet, därefter hockeybuffé på Scandic och sist men inte minst vi har köpt biljetter till HV-Linköping(jag skall hälsa Linköping särskilt från dig eftersom det är ett av dina favoritlag !!! Kram och hej till er alla från farmor o farfar

    SvaraRadera
  2. Hej på er allesammans men speciellt en riktigt stor GRATTISHÄLSNING till ANDERS 40 ÅR!!!!
    Klockan hos er har ju gått över till 23:e september som är hans bemärkelsedag nu när jag sitter här och skriver detta.
    Vi hoppas vi kan fira honom när vi förhoppningsvis ses till nyår?

    Vi vill här utbringa ett fyrfaldigt leve för Anders!! Hipp, hipp, hurra!!!!

    Hälsningar från Barbro och Runar

    SvaraRadera