torsdag 16 september 2010

Grönt

Här skulle det komma en grön bild, men idag är inte datorn på hugget... Barnen är däremot det, i morgon går Sports Day av stapeln och där tävlar skolbarnen i fyra olika skolhus. Barnens hus heter Raffles och deras färg är GRÖN. Tröjor är inköpta och tänderna putsade. I morgon ska de kämpa för sig själva och för sitt lag. Jag ska dit och heja, hoppas att jag kommer att få se någon av dem tävla. Det blir bla löpning.

4 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Lycka till på tävlingarna Karl och Elsa!
    Dessutom så kommer väl Annika och Niklas snart!?
    Anders är väl också hemma strax.
    Hämtade Alma och Ella från sina respektive förskola och dagis igår. Ihållade regn har vi nu haft alldeles för länge (någon glugg i molntäcket idag).
    Vi röstade innan vi åkte hem idag.

    Kram från mormor och morfar

    PS. Ska ta hand om lite älgkött ikväll. DS

    SvaraRadera
  2. Hej Karl o Elsa lycka till med tävlingen i morgon.
    Det var mycket trevligt att få besök av eran pappa nu när han var här o jobbade. Vi hade mycket att prata om när det var så längesedan vi hade träffats. Han visade var ni bodde på datorn så vi var och gick på eran gata det var häftigt tyckte vi. Vi såg också var pappas jobb var och var ni brukar handla och köpa lördagsgodis. Här har det bara regnat dom senaste dagarna. Kram från Helene.

    SvaraRadera
  3. Lycka till med tävlingarna Karl o Elsa.
    Här i Skellefteå regnar det för fullt i kväll. Hoppas att det blir bättre väder till helgen.
    Många kramar från Lena

    SvaraRadera
  4. Hejsan Sara,
    Jag har inte varit ute i etern på ett tag, men nu vill jag passa på att tacka så jättemycket för den underbara tid ni gav till Per. Han var helnöjd när han kom hem. Lite trött och ganska seg ett bra tag och jag tror att han var lite seg inför nästa resa som han påbörjade i morse till Berlin. Men som sagt TACK, vilka jättefina vänner ni är. Ps teckningen som Elsa gjorde var jättefin och fina presenter likaså. Kläderna jag fick passade utmärkt och jag tyckte verkligen mycket om dessa. MEN.... varför köpte bara Per två par pinnar????? Är det bara DIsa och Ella som äter sushi? Det var lite snålt av Per tycker jag:)Kram på er.

    SvaraRadera